Volkswagen Kever Huren

Volkswagen Kever Huren

Uw huwelijksfeest is een bijzondere gebeurtenis. Op die speciale dag wilt u toch ook de mooiste Volkswagen Kever huren? Deze Kever Cabrio uit 1979 is helemaal gerestaureerd en in perfecte staat. U kunt deze Volkswagen Kever huren als trouwauto. Daarnaast is deze Volkswagen Kever Cabrio natuurlijk ook te huren voor al uw andere speciale gelegenheden. Wilt u iemand een mooie verrassing geven? Is er een jubilaris die u in het zonnetje wil zetten? Door deze Volkswagen Kever te huren maakt u elke gelegenheid tot een prachtige ervaring.

Huur deze prachtige Volkswagen Kever

Geschiedenis van de Volkswagen Kever

De Volkswagen Kever is natuurlijk een iconische auto. In 1938 ontwierp Ferdinand Porsche de eerste Volkswagen Kever. Pas na 1945 kwam de productie van de Volkswagen Kever echt van de grond. Door de jaren heen is het model steeds een klein beetje aangepast. Ook zijn er door de tijd heen verschillende uitvoeringen gefabriceerd, zoals onze Kever Cabrio. De laatste klassieke Volkswagen Kever die in Duitsland gebouwd is rolde in 1979 van de band.

Onze Volkswagen Kever

De Volkswagen Kever die wij verhuren is een exemplaar uit 1979. Deze Kever Cabrio is een zogenaamde Triple White uitvoering. Dit houdt in dat zowel de lak, als het cabrio-dak, als het interieur wit zijn. Kijk hier voor meer foto’s van onze Volkswagen Kever.

Onze Volkswagen Kever

U kunt deze mooie  Volkswagen Kever huren voor € 275 per dag. Deze prijs is inclusief 100 kilometer en op basis van 14 uur (6.00 uur tot 22.00 uur), en exclusief chauffeur. U kunt er voor kiezen om de  Volkswagen Kever zelf te besturen. Wilt u voor het huren van de  Volkswagen Kever de auto eerst bekijken? Dat kan uiteraard. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Daarom huur u een Volkswagen Kever bij Kok Trouwauto's

  • Scherpe tarieven
  • Prachtig gerestaureerd
  • Mogelijkheid om zelf te rijden
  • Breng- en haalservice

Beoordelingen van klanten