Ford Mustang Huren

Ford Mustang Huren

Op de mooiste dag van uw leven wilt u toch ook de mooiste Ford Mustang huren? Kok Trouwauto’s verhuurt een prachtige Ford Mustang. Dit exemplaar uit 1965 is geheel gerestaureerd en in perfecte staat. U kunt deze Ford Mustang huren als trouwauto. Maar uiteraard is deze Mustang ook te huren voor al uw andere bijzondere gelegenheden. Wilt u iemand eens speciaal verrassen? Is er een jubileum te vieren en gunt u de jubilaris een speciaal cadeau? Door deze Ford Mustang te huren maakt u elke gelegenheid onvergetelijk.

Huur deze prachtige Ford Mustang!

Geschiedenis van de Ford Mustang

De Ford Mustang is één van de meest legendarische modellen van Ford. De fabricage van de Ford Mustang begon in 1964. De Mustang was vanaf het begin een zeer populaire auto. De prachtige vormgeving, het sportieve uiterlijk en niet in de laatste plaats de relatief lage prijs van de Ford Mustang hebben ervoor gezorgd dat deze auto zeer veel verkocht is. De Ford Mustang is zelfs een aantal jaren in Nederland geassembleerd.

Onze Ford Mustang

De Ford Mustang die wij verhuren is een exemplaar uit 1965. Deze Mustang is een GT Coupé  uitvoering. De Ford Mustang beschikt over een 200 pk sterke V8 motor, met natuurlijk het super mooie geluid! Kijk hier voor meer foto’s van onze Ford Mustang.

Huur deze Ford Mustang

Naast dat deze Ford Mustang uitstekend geschikt is als trouwauto, kunt u deze Ford Mustang ook huren voor uw andere gelegenheden. Denk aan een jubileum, een speciale verjaardag of een fotoshoot.

Informatie over het huren van de Ford Mustang

U kunt deze prachtige Ford Mustang huren voor € 425 per dag. Deze prijs is inclusief 100 kilometer en op basis van 8 uur. U kunt er ook voor kiezen om de Ford Mustang zelf te besturen. Wilt u voor het huren van de Ford Mustang de auto eerst bekijken? Dat kan uiteraard. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Daarom huurt u een trouwauto bij Kok Trouwauto's:

  • Perfect onderhouden trouwauto's
  • Mogelijkheid om zelf te rijden
  • Zeer scherpe tarieven
  • Haal- en brengservice mogelijk

Beoordelingen van klanten